Cattery La Limpieza
Brits Korthaar fokker

Onze poezen

 

In ons huis hebben wij vier poezen, Odette, Mirthe en Faye. Faye hebben wij sinds 2016, Faye is de dochter van Mirthe. 


Odette: 

Odette


Ik ben Odette en ik ben geboren op 4 november 2013. Inmiddels heb ik een aantal nestjes gehad en het moederen vind ik heel erg leuk. Ik speel graag met mijn kittens, en natuurlijk ook met het gezinnetje waar ik in woon. Mijn baasjes vind het heel erg belangrijk dat ik gezond ben,  ik wordt daarom getest op HCM en PKD, ook moet ik jaarlijks een bloedonderzoek ondergaan, dat zijn de onderzoeken FIV en FELV. Mijn bloedgroep is B.


Mirthe:

Mirthe


Ik ben Mirthe en ik ben geboren op 18 oktober 2014. Ik heb het erg naar mijn zin in dit huis, en dat komt ook omdat mijn zus Odette hier woont. Ik speel vaak met haar, mijn kittens, haar kittens en natuurlijk ook met de rest van het gezin. Van al dat spelen wordt je natuurlijk wel moe, dus wil ik af en toe wat tijd voor mezelf en dan ga ik gewoon ergens liggen luieren. Op 6 december 2016 ben ik bevallen van mijn tweede nestje kittens. Ook ik word getest op HCM, PKD, FIV en FELV. Mijn bloedgroep is B.

 

Faye:


Ik ben Faye en ik ben geboren op 6 december 2016. Ik heb 3 broertjes en 1 zusje waar ik graag mee speel. Ook speel ik vaak met mijn moeder Mirthe, tante Odette en met mijn baasjes. Mijn bloedgroep is B.